Vil du også gerne på naturskole?

Vil du også gerne på naturskole?

20. juli 2020 Slået fra Af admin

Naturskole til dig

Naturskole er en fantastisk måde at gøre en forskel for dit liv. Det er en måde at lære mere om naturen, finde ud af hvordan den virker, og give dig selv et frisk pust. Du kan få lov til at rejse rundt i alle mulige smukke naturområder og lære mere om, hvordan de virker. Her kan du få information omkring forskellgie fromer for dyreliv og planter, vide mere om hvordan du skaffer mad i naturen, og generelt kommer mere i balance med den. Det er en god måde at komme væk fra noget af alt industrien og travlheden i hverdagen, og komme tilbage til nogle mere rolige rødder. Hvis du godt kunne ønske at blive mere ét med naturen, finde noget ro og gro dine grønne fingre, så er naturskole nok noget for dig.

Hvad skal du forberede dig på?

– Du skal være sikker på, at du er klar på at komme ud i naturen. Man bliver hurtigt vant til en masse luksus derhjemme. Senge med mange puder, varme i gulvet, radiatorer, mikrobølgeovne. Hvis du er ude i naturen i lang tid ad gangen kan du ikke have alle disse ting med, og det bliver du nødt til at være klar på. Det kan give dig rigtig meget at lære hvordan det er at gå uden dem, og vide at du også ville kunne klare dig ude i naturen. For mange giver det selvtillid og en følelse af styrke. 

– Du skal være klar på at lære. På naturskole vil du få en masse information som du skal have ind i hovedet. Det er lige som mange andre skoler, men så alligevel ikke. Du skal lære en masse, og huske meget, men det er alt sammen noget som du anvender i praksis, og ikke tilfældig teori som ikke giver så meget mening. Derfor er der en masse praktisk erfaring. 

– Du skal have det rigtige udstyr. Det er vigtigt at du er godt klædt på til at starte på naturskole, så du er sikker på at du kommer ordentligt igang. På den måde sørger du før, ikek at ende i situationer hvor du ikke er forberedt, og kan være sikker på altid at være klar. Hvis du ikke helt ved hvordan du skal starte med alt grejet, kan du på Udendørsgrej finde hjælp og vejledning til, hvordan du kommer godt igang og hvilke genstande der kan være gode at vælge.