Tag et online kviklån trods RKI

Tag et online kviklån trods RKI

3. juni 2020 Slået fra Af admin

Hvis man står i RKI, er der ikke mange steder man kan låne penge og bankerne er heller ikke begejstret for at udstede dig et dankort. Men det er muligt at låne penge online og tage et find et billigt kviklån hos nogle. Der er nogle online banker, der er villige til at låne dig penge alligevel. Det vil dog være til høje renter og der vil være langt flere krav end ellers. Samtidig vil det afhænge af en individuel kreditvurdering. 

Begynd med et budget

Hvis du trods RKI vil låne penge, er det et god ide at starte med at lægge et budget og få et overblik over din økonomi. Den forskel der er imellem indtægter og udgifter, er det du i princippet kan betale af på et nyt lån. Du bør dog ikke lægge et alt for stramt budget, da der ikke er mange der trives ved aldrig at have penge til en kop kaffe i ny og næ. Hvis det er muligt, nu du alligevel er igang med at kigge på din økonomi, så se om du kan lægge dine lån sammen og kun have et stort lån. Ofte er det billigere at have et stort lån frem for flere mindre små. Start med at betale de lån af der er årsagen til, at du står i RKI.

Hvad er RKI

RKI er en sammenslutning hvor dårlige betalere står. Du skal mindst skylde 200 kr. Du vil stå i RKI i 5 år, hvis du ikke får betalt lånet ud. Får du betalt lånet slettes dit navn igen. Det er her butikker og banker trækker deres kreditvurdering. Jo mere gæld jo dårligere kreditvurdering og jo større risiko er der for f.eks. til bankerne, der låner penge ud. Det vil afspejle sig på, hvor høje renter du skal betale for et lån. 

Lån online

For at kunne låne online uanset om du står i RKI eller ej skal du bruge dit NemID og du skal have en mailadresse. Det er også nødvendigt at du har en dansk adresse og du skal være mindst 18 år gammel for at kunne låne. Alt afhængig af beløbet du vil låne, kan det være at du skal vise dokumentation for at du har en indtægt. Det kan være i form af lønsedler.