Sådan laver du penge under coronakrisen

Sådan laver du penge under coronakrisen

7. april 2020 Slået fra Af admin

Der findes desværre et utal af danskere (og andre folk rundt omkring i verdenen) der er kommet i en stor økonomisk krise på grund af corona virussen. Mange har oplevet at deres job er blevet sat på pause, eller at de desværre er blevet opsagt og står nu og skal betale deres regninger uden en krone på lommen til det. 

Hvis du ikke er en af de mennesker der har en opsparing klar til regnvejrsdage er der gode chancer for at du allerede nu begynder at panikke en lille smule over hvordan du så skal finde pengene – for det kan nemlig være svært at grave penge frem til husleje, mad og andre fornødenheder, når alting har lukket. 

Det får mange til at optage tvivlsomme lån der ikke kommer til at gøre noget godt for deres økonomi i sidste ende – hvis du er interesseret i at lære lidt om \’hurtige\’ penge der ikke nødvendigvis kommer med tårnhøje renter, så kan du med fordel læse videre. 

Pantsæt dine ting

Det første du bør gøre er selvfølgelig at sælg lv taske, gucci bælte og andre mærkevare ting som du ved har høj værdi. Hvis du ikke som udgangspunkt har lyst til at sælge dem nu, kan du altid pantsætte det og købe det tilbage på et senere tidspunkt. Du skal dog være klar over at hvis ikke du kan betale/købe dine ting tilbage i tide, vil pantsætteren sælge dem til nogle andre for flere penge – det er sådan han/huns forretning løber rundt. 

Et andet godt råd når det kommer til at pantsætte ting, er at aldrig nogensinde sælge noget der har en høj affektionsværdi for det – for det nytter bare ikke noget at du står grædende ved pantsætteren når han har solgt det videre. 

Overvej dine lånemuligheder

Der findes virkelig mange dårlige lån derude, men også et par enkelte gode der i sidste ende kan være med til at redde din økonomi uden renterne. Hvis du er studerende får du selvfølgelig stadig SU, men du kan med fordel se mod et SU lån eller et slutlån, hvis du stadig mangler penge til dagen og vejen.

Det smarte ved disse lån der gør dem så utroligt attraktive for folk, er at du først skal betale det af når du engang selv er færdig med at studere, og det kunne jo godt gå hen og være om mange år – alt efter hvor langt du er.