Sådan får du mest ud af naturen

Sådan får du mest ud af naturen

6. marts 2020 Slået fra Af admin

De fleste af os er efterhånden ret færdige med vinter og alle dets facetter – regn, overskyet, mørkt og vådt. Indevejret kan dog bruges til at planlægge sommeren og dets rejser og udendørs aktiviteter – og det vil jeg gerne slå et slag for! 

Derfor har jeg skriblet tre virkelig gode aktiviteter ned, der både får dig rundt i Kongeriget Danmark, men også sikrer at du er udenfor og får set en masse.

#1 – Cykelferie

Hvis du betragter dig selv om en af de mere aktive typer, så bør der heller intet være i vejen for en uges tid på cyklen – og så er det en helt fantastisk måde at se det Danmark man ikke plejer. 

For at putte det i perspektiv, så kan det gennemsnitlige aktive menneske nok godt cykle 50 kilometer om dagen fordelt ud på seks-syv timer. Med den fart vil det kun tage dig og familien tre dage at cykle en del nord for Aalborg – og så kan i sove på diverse teltpladser eller bed & breakfasts under vejs. Det er ikke bare med til at gøre jer i topform, det er også med til at give jer et nyt indtryk af Danmark og dansk hygge.

#2 – Saml en kamerahobby op

Hvis du går og har en lille fotograf i maven, så er der næsten ingenting der garanterer at få dig ud af døren som \’det gode billede\’. Om sommeren, hvor alting blomstrer og skovene står i fuld flor, så er Danmark virkelig et gavmildt sted at være fotograf – og det kan du udnytte til at få rigeligt med frisk luft sommeren over.

Der findes et hav af forskellige måder du kan skyde landskabsfotografier på – du har dit analog kamera, som giver en vintage feel over billederne, du har digitalkameraet som virkelig fanger detaljerne og så har du dronefotografering (du kan tage dronetegn på internettet) der tillader dig virkelig at få det nødvendige overblik. 

#3 – Vandsport

Selvom Danmark måske ikke lige er stedet man normaltvis forbinder med vandsport, så er der faktisk et utal af muligheder for at dyrke det rundt omkring i Danmark. Mols er kendt for windsurfing fordi det (næsten) altid blæser derude, Klitmøller (bedre kendt som cold hawaii) er kendt for surfing og har faktisk en hel kultur bygget om omkring det deroppe og Aarhus har enormt mange kajakroere og klubber til selsamme. 

Vi er, på trods af det kolde vand, faktisk virkelig nogle vandhunde i Danmark. Hvis ikke disse tre ting var nok, kan du finde mange flere oplevelsesgaver på linket.