Kviklån – bør jeg tage et?

Kviklån – bør jeg tage et?

28. februar 2020 Slået fra Af admin

Der findes mange forskellige holdninger til det med at pådrage sig gæld, nogle gør det tit og tænker ikke just over det efterhånden, mens andre bliver nærmest helt febrilske bare ved tanken om at låne nogle penge som de ikke har. 

Om du er typen der mener at SU lån, kviklån og banklån er jo bare noget du kan tage over en app nu til dags eller om du er typen der tænker Lige så snart jeg har taget det lån, så står inkasso manden og ånder mig i nakken Så har du nok et par gode grunde til at læse netop denne artiklel. 

For i denne artikel kaster jeg lys over hvilke slags lån- og låneårsager jeg betragter som gode og hvilke jeg betragter som \’knap så gode\’.

Du vil gerne låne penge fordi du har brugt dem du har

Det er nok den erkendelse de fleste mennesker der har lyst til at låne penge har. Du kan dog med fordel spørge dig selv om de penge du lige har brugt (og dem du har tænkt dig at låne) er nogle penge der hjælper dig ud i fremtiden, eller om det kun er lige nu, at det ville være rart med et par tusind ekstra på kontoen.

Hvis dit mål med at låne penge er at du enormt godt kunne tænke dig at vise lidt dominans på klubben her næste fredag ved at købe en upropotionel stor vodkaflaske du kan danse med, så kender du vidst allerede godt svaret – få dig et arbejde.

Arbejde = penge til leg, lån = penge til dig

Hvis du har et arbejde, skønt! Så kan du bruge alle dine surttjente penge på de mere fjollede ting som du går rundt og overvejer at købe – det er ikke noget fremtids dig skal til at betale af på. Der er nemlig få ting der er værre end at afbetale store pengebeløb, som man ikke engang kan huske hvad er brugt på – lad vær med at være den slags fortidsjeg.

Hvis du går ud og låner penge skal det også være fordi du har en mening med galskaben. Det kunne eksempelvis være at du har fundet den helt perfekte lejlighed til dit studie, eller at du er træt af at betale 40 kroner for at komme til og fra skole – her er et lån en af de smarte måder du kan gøre dit liv lidt nemmere på længere sigt – Find lån her hvis du går med sådanne tanker.

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk, SEO analyse, k-1.dk

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk