Kan du holde jul uden naturlige træer?

Kan du holde jul uden naturlige træer?

28. september 2021 Slået fra Af admin

Annonce

Der er to ting som julen er særligt kendt for. Det er kendt for at være en dyr tid. Vi skal bruge penge på transport til forskellige julefrokoster og arrangementer hos venner og familie. Vi skal også bruge penge på gaver, mad og træ, så selv med billige gaver kan det hobe sig op. 

Ligeledes er julen noget værre svineri. Juletræerne drysser nåle som tages med rundt over det hele. Gavepapir og hjemmelavede juledekorationer leder ligeledes til papir over det hele. 

Spar penge og tid

I rigtig mange tilfælde når folk gerne vil spare penge, så falder snakken på genbrug. Vi gør det med visse ting ved juletid. Nogle har tendensen til at pakke gaverne op med rolighed alene fordi papiret er flot og at det kan genbruges. Julepynten får ligeledes en tur år efter år. Juletræet? Der kan man faktisk også gå efter genbrug i form af et plastik juletræ

Du sidder nok allerede med en lidt skepsis lige nu, for der var engang hvor plastik juletræer ikke ligefrem kunne bringe en stemning af hygge. Disse bar en forfalden og falmet farve, der lignede et vissent træ som fik hele stemningen til at visne med det. 

Men tiden heler alle sorger, og kunders klagesang bliver med tiden også hørt. I dag kan man få nogle pæne plastik juletræer der selv mens man danser om det, kan ligne et ægte træ. Du skal ikke gå på kompromis med udseendet bare for at spare penge. Læg dertil oven i at du slipper for det store svineri fra faldende grannåle. Træet kan stå hele december måned, blive pakket sammen og pakket ud igen til næste år uden at tabe en nål. 

Hav lidt natur med

Sidder du stadig med en lidt trist følelse i maven fordi med et juletræ af plastik, så går du glip af den dejlige lugt af gran? Frygt ikke. I juletiden har mange en tradition for at fylde altankasser med gran og lys. Flere familier elsker at lave adventskranse og dekorationer.

Disse dekorationer vil stadig frembringe den karakteristiske og julede duft af grantræer som rigtig mange holder af. De er mindre og vil derfor også drysse betydeligt mindre. Visse juledekorationer står også på en tallerken eller et fad, som griber de faldne nåle. 

Har du ikke råd til den slags, så har din ene nabo højest sandsynligt en lille smule rester du kan få ganske billigt, hvis ikke gratis.