Guide til at finde det bedste kviklån

Guide til at finde det bedste kviklån

28. januar 2020 2 Af admin

I takt med at internettet bliver brugt mere og mere også økonomisk, er antallet af udbydere af især online lån steget markant. Det betyder også, at der sammen med det større udbud også er en stigning i konkurrencen til lånetagerens fordel. Herunder kommer der en miniguide til at finde de bedste kviklån udbydere, der er på det danske marked. 

Tjek hjemmesiderne

Sammen med de mange låneudbydere er der også kommet mange hjemmesider der tilbyder en oversigt over hvilke udbydere der findes og hvilke typer af lån de udbyder. Samtidig tilbyder de ofte at hjælpe dig med at finde de 3 bedste muligheder der findes. Det sker som regel ved at du fortæller lidt om hvilke slags lån du søger, hvor mange penge du skal låne og hvor lang tid du forventer at være om at tilbagebetale. 

Søg mindst 3 kviklån

Når du har fundet de forskellige kviklåns udbydere bør du ansøge mindst 3 af dem om et lån. Der er flere fordele ved at søge flere forskellige udbydere. Nogle af dem er 

  • Du øger dine muligheder for at få et lån
  • Du har en bedre mulighed for at finde det bedste og billigste kviklån
  • Du kan forsøge at forhandle med de forskellige udbydere og se om du kan forhandle dig frem til en bedre aftale. Et tilbud er altid til forhandling

Læg et budget

Inden du overhoved går igang med at finde det bedste kviklån, er det en god ide at ligge et budget over dine indtægter og udgifter. Derved ved du hvormange penge du har mulighed for at tilbagebetale om måneden. Det er vigtigt at være realistisk og ikke overvurdere hvor mange penge du kan betale hver måned. 

Lydt til anbefalinger

Ud over at undersøge markedet og ligge et budget, er det en god ide at lytte til andres erfaringer. Har de gode erfaringer med en bank, kan den være værd at undersøge netop den bank nærmere. Omvendt har de negative erfaringer, kan det være at du bør undgå at låne i den bank. 

Det kan også være en god ide at undgå de nyeste låneudbydere der er på markedet og holde sig til dem der har tilbudt kviklån i årevis. At de stadig i en hård konkurrencebranche er med tyder på, at de ved hvad de laver og har et konkurrencedygtigt produkt.