Guide: Lær at spille hjerterfri

Guide: Lær at spille hjerterfri

27. november 2020 0 Af admin

Indholdsfortegnelse

Hjerterfri regler

Reglerne for hjerterfri er egentlig ganske simple. Det betyder altså også, at det er muligt for alle uanset alder og erfaringsniveau at være med til at spille. Spillet spilles typisk med fire spillere, hvor man gør brug af et enkelt sæt helt almindelige spillekort, hvor jokerne er blevet sorteret fra.

Der hvor hjerterfri adskiller sig fra andre kortspil er, at det her gælder om at være spilleren som får færrest point.

Det gælder om at undgå at få nogen stik, der indeholder hjerter eller spar dame. Vinderen er så den spiller der har færrest point når en af de andre spillere når 100 point. Til start får alle spillere 13 kort, og inden hver runde starter skal man bytte kort med en anden spiller. Hver runde har sine egne helt specifikke regler, der derved også beslutter hvilken anden spiller du skal bytte kort med.

I hjerterfri er det altid den spiller der sidder med klør 2, som starter spillet. Og han skal derved også starte med at spille dette kort. Det højeste kort i den spillede kulør vinder stikket. Hvis du på et tidspunkt ikke med den spillede kulør, har du derved mulighed for at komme af med hjerter eller til og med spar dame.

Det er en del af reglerne, at man ikke må spille hverken hjerter eller spar dame i den første runde der spilles. Når hjerter er blevet åbnet må hjerterne kun spilles. Dette betyder med andre ord, at det kræver at en spiller allerede har smidt en hjerter på. Når alle spillerne ikke har flere kort på hånden, skal der tælles point. Hjerterne tæller hver 1 point og den berygtede spar dame tæller hele 13 point. 

Online

Elsker du også bare at spille hjerterfri? Men du kan have svært ved at skulle samle 3 andre personer til at spille sammen med dig, hver eneste gang du ønsker at spille? Så skal du i den grad prøve løkken med at spille hjerterfri online.

Spil gratis hjerterfri er en unik mulighed for dig, der gerne vil kunne spille uden begrænsninger. Du kan spille både på telefonen, din tablet eller computeren, så du kan gå i gang med at spille uanset hvor du befinder dig. Det er sådan set kun fantasien der sætter grænser.

En ekstra bonus er, at du er i stand til at spille på et hvert givent tidspunkt. Det er med andre ord ikke nødvendigt, at have andre mennesker til at være vågne, når du ønsker at spille.