Fyr op for din biopejs med bioethanol

Fyr op for din biopejs med bioethanol

20. januar 2021 0 Af admin

Med kolde vinter måneder er det vigtigt at holde dit hjem varmt og lunt, så når du træder ind i dit hjem efter en lang dag, og søger ly fra kulden udenfor, så møder dit hjem dig med en rar varme. Én måde du kan forkæle dig selv med denne varme er ved at installere en biobejs, som er en smart og moderne måde at få varmet dit hjem op, samtidig med at du får hyggen fra en brændeovn ind i dit hjem.

Når først du har forkælet dig selv med en sådan biopejs, så skal du også huske at få tilkøbt den rette bioethanol til at holde din biopejs igang på en miljø venlig måde. Hos Bio-pejs kan du finde et stort udvalg af bioethanol i mange forskellige størrelser og udgaver, så du kan tilkøbe dig præcis den bioethanol, som passer til dit behov og dit budget. Læs med her hvor du kan læse mere om hvad bioethanol er, eller gå direkte ind på hjemmesiden Bioethanol og se det store udvalg allerede i dag. 

Bioethanol er et simpelt stof med mange muligheder

Bioethanol er et organisk stof, som udvindes af råvare såsom majs, sukkerroer og kartofler. Disse koges og hakkes, for derefter at blive gæret for at få den helt rette produktion af ethanol. Dette er første generations ethanol. Bioethanol fås også som anden generations ethanol, som produceres af cellulosen i restprodukter, som for eksempel halm, træspåner eller majsstængler. Med andre ord er begge former lavet af naturlige råvarer og er derfor en miljø venlig løsning på varme. 

Når du anvender bioethanol til en biopejs skal du bruge bioethanol i den reneste form, da en biopejs bør betjenes med bioethanol på mindst 96,5% og maks 97,5% renhed. 

Mange timers varme for få penge

Hos Bio-pejs fås tanke i forskellige størrelser, så du afhængigt af din biopejs kan købe en tank, som passer til dit behov. Derudover forhandler Bio-pejs forskellige udbydere, som alle har forskellgie priser, hvilket betyder at du får muligheden for at sammenligne priser, så du kan få mest varme for dine penge. 

God service og vejledning

Hos Bio-pejs tilbydes der god service, hvor du nemt kan kontakte ved spørgsmål eller behov for vejledning. På hjemmesiden finder du også en online chat, hvor du hurtigt kan stille de spørgsmål du end måtte have, så dint køb af bioethanol bliver nemt og simpelt. 

Læs også FAQs om bioethnol som vil hjælpe dig med dit køb om Bioethanol til biopejs hos keaweb.dk.