Drømmer du om et Rolex Submariner ur?

Drømmer du om et Rolex Submariner ur?

6. april 2021 0 Af admin

Køb dit Rolex ur brugt og spar en masse penge 

Ved at købe dit Rolex ur brugt, sparer du ikke bare en masse penge, du får også købt noget der er en investering i sig selv. Rolex ure er både slidstærke og klassiske og går ikke af mode. Så muligheden for at sælge det igen og igen er med et stort potentiale. 

Hvad skal du se efter når du skal købe et brugt Rolex? 

Jo, det er vigtigt at finde en troværdig hjemmeside når du skal købe et rolex submariner ur. Der skal være en form for ægthedsgaranti og du skal være sikker på, at de lever op til handelsbetingelserne for brugte ure. 

Hvordan får jeg råd til uret? 

Du kan enten vælge at spare op længe og tilsiddesætte nogle behov. Eller du kan tage ekstra vagter eller et ekstra arbejde og spare en stor sum penge op, så du kan købe uret. Det kan f.eks. være ved at droppe at købe takeaway, at tage cyklen på arbejde, at vaske op i hånden og ikke bruge varmen i hjemmet, hvis ikke det er nødvendigt. 

Hvad kan uret? 

Ikke nok med, at det ser smart ud. Har uret en masse egenskaber. Det er klassisk, slidstærkt og passer til enhver stil. Du vil opdage at du kan redde enhver tøjkrise med et rolex ur. For det er netop det, som vil tage folks opmærksomhed i første omgang når de kigger på dit håndled. 

Hvordan laver jeg en opsparing til uret?

Du kan se om du kan få lov via din almindelige bankkonto, at oprette en ekstra som du måske kan kalde ”Opsparing til Rolex ur” her kan du enten sætte et bestemt beløb ind hver måned, eller du kan bevidst bruge mindre og når vi så ender sidst på måneden, kan du overfører de resterende penge til kontoen. Det vil dog være bedst med den første løsning, hvis du i forvejen ikke er så stærk i at spare op, da det er meget let at bruge penge som allerede står på kontoen. Så hvis du bevidst, har smidt 500 kr. hen på opsparing og ikke kan tage pengene derfra så let, så er det nok den bedste løsning for de fleste. Husk også at mind dig selv om, hvilken belønning det er at nå i mål med en opsparing. Det kan virkelig være motiverende i sig selv. 

Rigtig god fornøjelse med at spare op til uret, hvis ikke allerede du har gjort det. Du vil ikke fortryde det. 

Du kan læse videre i artiklen Breitling Navitimer er en ikonisk urserie.