Det perfekte hunde udstyr til dig og din hund

Det perfekte hunde udstyr til dig og din hund

7. april 2020 Slået fra Af admin

Er du også en af de hundeejere der simpelthen føler at man skal gå og tørre op hele tiden når din hund har drukket vand? Er der altid en kæmpe sø rundt om vandskålen? Har du givet op på hvordan du skal få den lært at slappe af når den drikker? Så har vi her svaret til dig.

Ved hjælp af dette Luksus hundeudstyr som du helt specifikt kan finde  ved at trykke på linket, vil vi nu fortælle dig om hvordan du kan spare dig selv for en masse tid med at tørre op hver gang din hund har drukket vand.

Droop Stop er nemlig det sidste nye skrig indenfor hunde udstyr som du simpelthen bare MÅ eje! Det er en dansk opfindelses indsats som kan justeres så den passer til lige præcis jeres hunde vandskål. Den passer nemlig til de fleste vandskåle der hører til under de klassiske mål. Produktet er produceret af materiale som er genanvendeligt og herved også fødevaregodkendt. 

Det er selvfølgelig altafgørende at du sørger for at hunden kan nå ned til alt vandet, og det kan i nogle tilfælde begrænses ved brugen af Droop Stop. Derfor anbefales det også at man ikke anvender den når man ikke er hjemme. Hunden skal have fri adgang til al den mængde vand den har brug for i løbet af dagen. Så hvis du som hundejer ved at du skal være ude i mange timer kan det være at du skal fjerne Droop Stop fra din hunds vandskål.

Det tager tit en smule tid for din hund at vende sig til at have noget på hundeskålen og derfor skal det (hvis det er muligt) gøres helt fra starten af. Så de simpelthen ikke når at vende sig til skålen uden. For så kan det godt blive en lidt mærkelig følelse for dem når du lige pludselig kommer den på vandskålen.
Hvis det som en konsekvens af at din hund er ved at blive ældre, sker at den kommer til at spilde mere er det selvfølgelig en helt anden sag. Det kan her blive nødvendigt at gøre det skridt for skridt og ikke have Droop Stop på vandskålen hele tiden – selv hvis du er hjemme. Men simpelthen at gøre det nogle gange om dagen så du ikke skræmmer din hund fra at ville drikke af vandskålen overhovedet.

Hvis du er interesseret i at vide mere om dette helt igennem fantastiske produkt skal du bare læse videre via linket her Luksus hundeudstyr.