3 nemme madvaner, der er nemt at huske

3 nemme madvaner, der er nemt at huske

1. april 2020 Slået fra Af admin

Noget af det sværeste er at ændre vaner. Der skal mange gange et seriøst ønske bag for at det er muligt, især hvis det er store og drastiske ændringer du har i tankerne. Derfor er det en god ide at starte i det små og ændre det lidt af gangen. Mange starter drastisk og ændre det hele og 2 uger senere giver de op og alt er ved det gamle. Der er meget man kan ændre ved en minimal indsats, men som vil have en stor indflydelse. En af de sværeste at ændre er ens madvaner. Men med få ændringer, er det muligt at spise og leve markant sundere.

Husk dine mineraler og vitaminer

For at have energien og overskuddet til at ændre noget og holde ved, er det vigtigt at man er sund og rask. Det kan være svært at få sit behov fot vitaminer og minetaler dækket alene via kosten og derfor kan det være en god ide at sikre sig at det sker via et kosttilskud. Det behøver ikke være mere end at huske sin vitaminpille men det kan også være nødvendigt at spise andet. Søg råd og vejledning hos en ekspert så du ikke ender med at spise noget som du reelt ikke har brug for og dermed er spild af penge.

Kvalitet frem for kvantitet

Der er ingen grund til at droppe det usunde, du skal bare spise mindre af det. Derfor køb kvalitet frem for kvantitet. Er du til chips så drop de store XXL poser som ofte er på tilbud og køb en lille pose i stedet. Køb en pose med kvalitetschips i stedet. Din trang til chips vil stadig blive dækket uden at du har overspist. For når posen først er åben, så skal den jo spises. Samme princip kan du nemt overføre til alt hvad du spiser. Køb en ordentlig kylling med masser af smag, men spis mindre. I sidste ende vil den have kostet det samme.

Prioter at lave mad

Prioter at lave mad, brug den tid det tager at lave mad. Lav til 2 dage, hvis du ved at i morgen har du ikke tid. Brug gode råvarer. Se afsnittet om kvalitet frem for kvantitet. God kvalitetsmad der indtages sammen med familien, er en af de bedste og sundeste madvaner der findes.

 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk