3 gode grunde til at købe liggestole fra Sika Design

3 gode grunde til at købe liggestole fra Sika Design

9. juni 2021 0 Af admin

Sika Design byder på et stort sortiment af vedligeholdelsesfri og bæredygtige liggestole! Inde på deres hjemmeside liggestole vil du finde en lang række forskellige liggestole i forskellige farver, design og størrelser. Her kan du også læse mere om Sika Design og deres bæredygtige koncept. Herunder vil du finde 3 gode grunde til at købe vedligeholdelsesfrie liggestole fra Sika Design. 

1. Et stort sortiment til enhver smag

Liggestole fra Sika Design er lavet i flotte design, som vil se flot ud i hvilken som helst have. Sortimentet dækker over mange forskellige designs, så du kan ffinde en liggestol der passer til din smag og dit behov. 

Alle liggestole kan fås i forskellige størrelser og farver, såsom sorte og træfarvede. Hertil kan hynder tilkøbes, som er speciellavede og designet til de specifikke liggestole, så hele sættet ser flot ud sammen. 

2. Ingen vedligeholdelse og står stærkt i al vejr

Alle liggestole fra Sika Design er lavet af UV-bestandigt ArtFiber, som er blevet monteret på aluminium eller stål stel. Dette garanterer dig at dine liggestole kan modstå al slags vejr – lige fra solskin til regn og svingende temperaturer. Du kan derfor lade dine liggestole stå ude hele sommeren, uden at skulle flytte dem frem og tilbage på grund af vejret. 

Liggestolene kræver ingen vedligeholdelse udover en fugtig klud engang imellem, da der ikke er nogen risiko for rust eller mug fra fugt. 

3. Et bæredygtigt koncept

Sika Design holder deres produktion og design af liggestole til et bæredygtigt koncept. Dette er knyttet til anvendelsen af rattan, som er en græsart, der vokser op af træerne i regnskoven i Indonesien. Det er verdens næst hurtigste voksende materiale, da det regenererer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og er et perfekt materiale til at lave møbler.

Særligt ét træk gør rattan et perfekt materiale til møbelproduktion: Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer. 

Men ikke nok med at materialet anvendt af Sika Design er miljøvenligt, så er selve produktionen af møblerne og transporten også bæredygtigt. Alle møbler fra Sika Designs flettes og formes ved håndkraft, baseret på lokale traditionelt håndkraft. Der bruges derfor ganske få maskiner til hele produktionen.

Dernæst bliver møblerne sejlet direkte fra fabrikker i Indonesien til større eksport markeder, så møbler ikke sejles frem og tilbage forgæves. Da møblerne er stabelbare betyder det også, at de kan opbevares lettere, hvilket også mindsker udledning ved for eksempel transport.